Cautare

3326 de rezultate pentru "numar de fax" (3.34 secunde)
In anul 2004, Serviciului Tehnic Delegat din cadrul Serviciului de Dezvoltare Rurala, Directia pentru Agricultura si Dezvoltare Rurala Constanta, prin cele doua Birouri ale sale a verificat un numar de 25 de proiecte depuse in cadrul Programului SAPARD.
Printre prioritatile activitatii de lobby ce urmeaza a fi desfasurata in cursul acestui an de Consiliul National al Intreprinderilor Private Mici si Mijlocii din Romania si respectiv ale organizatiei teritoriale din judetul nostru a acestei federatii patronale - Patronatul IMM Constanta - se numara simplificarea administratiei fiscale prin trecerea la declaratii de TVA anuale pentru microintreprinderi si intreprinderi mici si amnistierea de taxe si impozite a veniturilor scoase la suprafata si aduse in tara pe parcursul anului 2005.
"Daca, in loc de bonuri de masa, s-ar oferi bonuri de carte, 90% din intelectuali ar alege bonurile de carte”- Monica Fit, cadru didactic al Colegiului National Pedagogic Constanta.
Dupa cum v-am obisnuit, continuam sirul de dezvaluiri despre SC Cobra Security SRL, apartinand grupului de firme UTI, cea care a contractat serviciul de paza si preventie din port printr-un contract semnat cu CN APMC, prin metode dubioase, semnalate de cotidianul "Replica” in numerele anterioare.
Activitatea de cadastru si de carte funciara nu va mai fi ocazie de spagi pentru ca unificarea acestora va simplifica si securiza tranzactiile imobiliare, iar “mafia intermediarilor“ va fi eliminata, a declarat consilierul prezidential Claudiu Saftoiu la lansarea oficiala a Agentiei Nationale de Cadastru si Publicitate Imobiliara (ANCPI).
Un numar apropiat, peste 1,5 milioane de turisti straini, raporta pentru aceeasi perioada si Institutul de Statistica (INS). Din datele INS mai reiese ca cei mai multi vizitatori au fost din Uniunea Europeana, respectiv 795.566 de turisti.
Programul „Vacanta Romaneasca la Marea Neagra“, care s-a desfasurat in perioada 12 august - 10 septembrie, sub simbolul rasaritului de soare de la malul marii, a fost organizat de Autoritatea Nationala pentru Turism, Consiliul Judetean Constanta si Biroul National Sindical.
Cea mai "galagioasa" zona este intersectia strazilor Brailei si Otelarilor, unde s-au inregistrat 80 de decibeli, cu zece mai mult decit limita admisibila.
Investitiile asumate de cumparatorii societatilor privatizate au fost realizate in proportie de 27%, restul aflindu-se in diferite grade de indeplinire, contractele fiind in derulare postprivatizare, precizeaza un comunicat al Autoritatii pentru Valorificarea Activelor Statului (AVAS).
Demersurile facute in 1999 de Caile Ferate Romane in privinta demararii unui program de modernizare a vagoanelor de dormit, a vagoanelor-restaurant si a celor tip cuseta s-au materializat abia in 2001. ... Acesta a descoperit faptul ca nemtii dispuneau de un numar mare de astfel de vagoane, recent modernizate.
Ieri, grupului oradean European Drinks i-a fost recunoscut meritul pentru crearea unui numar foarte mare de locuri de munca, ca si pentru dinamizarea unor importante domenii ale economiei nationale.
Craiovenii care doresc sa-si faca lucrari stomatologice costisitoare si se gandesc la posibilitatea contractarii unui credit prin programul "Denta-Credit" mai au de asteptat.
CN Imprimeria Nationala va informa saptamanal Agentia Nationala de Administrare Fiscala (ANAF) cu privire la agentii economici care achizitioneaza un numar nejustificat de mare de facturi, comparativ cu media pietii. ... "Am incheiat acest protocol cu dl presedinte Bodu in scopul de a combate fenomenul asa-numitelor firme-fantoma.
Pentru a veni in sprijinul intreprinzatorilor mici si mijlocii, inca din 2004, Guvernul a dat o ordonanta prin care aproba infiintarea incubatoarelor de afaceri.
Activitatea de audit financiar aduce profituri insemnate si este un domeniu in plina ascensiune. Pentru un audit, firmele de profil pot castiga si 10.000 de euro. Conditiile de atestare si investitiile pentru infiintarea unei astfel de firme sunt pe masura.
La Hotelul Bavaria Blu din statiunea Mamaia a avut loc ieri deschiderea oficiala a celei de a V-a editie constanteana a Expozitiei Nationale de Constructii si Instalatii CAMEX organizata de ABplus, companie specializata in organizarea de manifestari expozitionale de acest gen.
Pentru un numar de sapte boli cronice, altele decat cele patru de pana acum, se introduce obligativitatea scaderii adaosurilor comerciale, prin negociere, la medicamentele folosite in tratamentul acestor afectiuni, precizeaza Casa Nationala de Asigurari de Sanatate (CNAS).
De aproximativ o saptamana, casele de amanet din Craiova, dar si cele de schimb valutar au inregistrat un numar record de clienti.
Incepand din iulie 2006, Autoritatea Nationala pentru Reglementarea in Comunicatii va monitoriza evolutia noilor tehnologii si servicii care au aparut pe piata de comunicatii si va prezenta investitorilor straini, industriei si altor persoane interesate de transformarile pietei romanesti o imagine fidela a principalilor indicatori si ten- dinte.
In timp ce din depozitele bancare se poate castiga 7,8-8% pe an din valoarea investitiei, rata anuala de crestere a unui fond de investitii poate fi si de 60%.
google-analytics.com